COMANDA ONLINE

Puteti comanda produsele dorite de dvs.fie creand un cont nou daca nu aveti, fie folosind contul deja creat (variante recomandate ce prezinta avantajul ca pe viitor puteti comanda mult mai rapid si puteti vedea istoricul comenzilor anterioare) .

INREGISTRARE CLIENT

Se poate face inainte de a lansa comanda prin accesarea linkului din partea dreapta sus a ecranului sau dupa ce ati introdus toate produsele in cosul de cumparaturi si apasati butonul “Finalizare comanda”.

Este importanta completarea corecta si exacta a tuturor campurilor obligatorii solicitate in formularul de inregistrare. Pentru facturare trebuie sa alegeti tipul de persoana: fizica sau juridica.

Adresa de livrare poate sa fie aceeasi cu cea de facturare, in acest caz nemaifiind nevoie sa o completati, sau diferita, in acest caz trebuind se debifati “foloseste adresa de facturare” si sa completati campurile solicitate. Aceasta operatiune este necesara o singura data; pentru a va autentifica la revenirea pe site este necesara introducerea utilizatorului(adresa de e-mail) si a parolei de acces.

Dupa inregistrare veti primi un e-mail cu datele contului dvs.

ALEGEREA PRODUSELOR

Navigati in meniul din partea stanga a paginii prin categoriile si subcategoriile de produse pana gasiti produsul dorit sau cel care se potriveste cel mai bine nevoilor dvs.

Puteti folosi, deasemenea, diferite optiuni de filtrare a produselor.

In cazul in care cunoasteti exact produsul pe care il cautati, il puteti identifica folosind optiunea “Cauta” din meniul din partea de sus a ecranului.

Dupa ce ati identificat produsul cautat, specificati cantitatea si, daca este cazul, alegeti culoarea/dimensiunea etc., apoi apasati butonul „Adauga in cos”. Puteti relua operatiunea pentru fiecare produs pe care doriti sa il comandati.

COSUL DE CUMPARATURI

Accesand pagina cosului de cumparaturi din partea dreapta sus a ecranului, aveti posibilitatea sa vizualizati produsele selectate.

Apasand butonul “Editare Cos”, aveti posibilitatea sa modificati cantitatile comandate sau sa renuntati la unele din ele inainte de a trimite comanda finala, de asemenea, puteti calcula costul transportului pentru comanda dvs.

Tot aici, daca aveti cont creat, puteti sa vizualizati comenzile anterioare sau sa modificati datele contului dvs.

FINALIZARE COMANDA

Dupa alegerea tuturor produselor dorite, puteti finaliza si trimite comanda din pagina cosului de cumparaturi apasand butonul “Finalizare comanda”.

Daca sunteti inregistrat ca si client, trebuie sa alegeti modalitatea de plata, puteti adauga observatii suplimentare si “Plasati comanda”.

Daca nu sunteti inregistrat urmati pasii ceruti de catre site.

Confirmarea si trimiterea comenzii semnifica faptul ca sunteti de acord cu toate conditiile mentionate in comanda dvs. (produse, cantitati, preturi, date de facturare, adresa de livrare etc.).

Veti primi un e-mail automat ce va contine comanda dvs, urmand ca un agent al firmei noastre sa va contacteze pe e-mail sau telefonic sa stabiliti detaliile de livrare.

ALTE MODALITATI DE A COMANDA

In afara de comanda online, puteti comanda produse de birotica si papetarie telefonic, prin e-mail sau fax, folosind datele din meniul „Contact”.